Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Om Linköpings Stadsfest

Linköpings stadsfest 2024 grafik och logotypLinköpings stadsfest 2024 grafik och logotyp

I slutet av augusti, när skolorna precis har börjat, många är på väg tillbaka in i vardagen efter semestrar, då är några av sommarens bästa dagar i Linköping.

Stadens gator och torg fylls av en massa aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. Fartfyllda idrottstävlingar, prova-på-aktiviteter, matmarknad, utställare med roliga aktiviteter och såklart massor av musik.

Linköpings Stadsfest är Linköpings största evenemang som årligen drar ca 300 000 besökare. Tillsammans skapar upp emot hundra aktörer en vecka med upplevelser där vi vill att det ska finnas något för alla. Alla konserter och de allra flesta andra aktiviteter har fri entré.

Vi som är Linköpings Stadsfest

Linköpings Stadsfest genomförs av Kultur- och fritidsförvaltningen i Linköpings kommun, i samverkan med Visit Linköping.

Medverka på Linköpings stadsfest

Årets matmarknad är nu full och vi har inte möjlighet att ta emot fler intresseanmälningar. Du är mycket välkommen tillbaka att anmäla intresse för medverkan nästa år, intresseanmälan för Stadsfesten 2025 öppnar i februari.

Linköpings stadsfest på sociala medier

Ställ dina frågor och få uppdateringar kring Linköpings stadsfest genom att följa oss på sociala medier! Länkar hittar du här nedan.